Clownfish Creatieve Communicatie

Papeweg 1B
2245 AD  Wassenaar
Tel. +31(0)70 514 14 61

Clownfish Creatieve Communicatie

Clownfish Creatieve Communicatie is gelegen langs de N44 tussen Leiden en Den Haag vlak achter het kruispunt ‘Den Deijl’ in Wassenaar. Het pand is herkenbaar als een voormalig koetshuis. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is ons bureau goed bereikbaar. Kies hier onder de richting van waaruit u komt voor een routebeschrijving (auto en openbaar vervoer).

PARKEREN

Voor bezoekers van Clownfish Creatieve Communicatie is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

route clownfish
Vanuit richting Den Haag

Vanuit richting Den Haag per auto

Vanaf de autosnelwegen A12, A4 en A13 gaat u via de Utrechtse Baan richting Den Haag. Aan het einde van deze baan gaat u rechtsaf de Benoordenhoutseweg (N44) op richting Scheveningen/Wassenaar. Deze weg volgt u tot u in Wassenaar komt. Bij het kruispunt ‘Den Deijl’ gaat u rechtdoor. Direct na dit kruispunt gaat u rechtsaf de afslag vóór de Shell benzinepomp op. Hier is de parkeerplaats, aan uw rechterhand ziet u het historisch pand van Clownfish.

Klik HIER om u route via Googlemaps te bepalen.

Vanuit Den Haag met openbaar vervoer

Neem vanaf Den Haag Centraal station Qliner 386 richting Oegstgeest of Qliner 385 richting Sassenheim, uitstappen bij halte Deijleroord, vanaf deze halte is het ongeveer 10 minuten lopen om bij Clownfish te komen. Of neem bus 90 richting Lisse, uitstappen bij halte Lange Kerkdam, vanaf hier is het ongeveer 12 minuten lopen.

Klik HIER om naar de site te gaan van het openbaar vervoer voor de actuele reistijden en prijzen.

Vanuit richting Leiden/Amsterdam

Vanuit richting Leiden/Amsterdam per auto

Vanuit Leiden volgt u de autosnelweg A44 richting Wassenaar (Deze snelweg wordt nabij Wassenaar de Rijksstraatweg N44). Bij het kruispunt ‘Den Deijl’ slaat u linksaf naar de N448. Keer om bij De Horsten. Sla rechtsaf de Burgemeester Staablaan op (je kruist de fietstunnel). Je komt uit op de parkeerplaats.

Klik HIER om de route via Google Maps te bepalen.

Vanuit Leiden/Amsterdam met openbaar vervoer

Neem vanaf Amsterdam Centraal station de Intercity naar Vlissingen, stap uit op Leiden Centraal. Neem daar Bus 43 naar Den Haag, stap uit bij halte Rozenplein, vanaf deze halte is het ongeveer 13 minuten lopen om bij Clownfish te komen. Of vanaf Amsterdam Centraal de Intercity naar Breda, overstappen op Schiphol naar de Intercity richting Den Haag. Uitstappen op Leiden Centraal en vanaf daar bus 43 naar Den Haag, stap uit bij halte Rozenplein, vanaf deze halte is het ongeveer 13 minuten lopen om bij Clownfish te komen.

Vanuit Leiden Centraal direct Bus 43 naar Den Haag, stap uit bij halte Rozenplein, vanaf deze halte is het ongeveer 13 minuten lopen om bij Clownfish te komen.

Klik HIER om naar de site te gaan van het openbaar vervoer voor de actuele reistijden en prijzen.

Vanuit richting Voorschoten

Vanuit richting Voorschoten per auto

Vanuit Voorschoten gaat u via de N448 richting Wassenaar. Sla rechtsaf de Burgemeester Staablaan op (je kruist de fietstunnel). Je komt uit op de parkeerplaats.

Klik HIER om de route via Google Maps te bepalen.

Vanuit Voorschoten met openbaar vervoer

Vanuit Voorschoten is géén directe verbinding met het openbaar vervoer naar Wassenaar. Reizen via Leiden is dan een goed alternatief. Neem de trein naar Leiden Centraal en ga vervolgens met bus 43 (richting Den Haag) naar Wassenaar. Stap uit bij halte Rozenplein. Vanaf deze halte is het ongeveer 10 minuten lopen om bij Clownfish te komen.

Klik HIER om naar de site te gaan van het openbaar vervoer voor de actuele reistijden en prijzen.

CONTACT

Wil je graag meer weten? Kom eens een keer langs / maak een afspraak of laat uw gegevens achter door onderstaand contact formulier in te vullen, en we nemen contact met u op.
Wij heten u welkom.

7 + 13 =

Clownfish Creatieve Communicatie
Papeweg 1b, 2245 AD Wassenaar
T +31(0)70 514 14 61

Tel. 070 51 41 461   |   Mail ons

Like it?
Tell your friends!

     

Clownfish

Clownfish Creatieve Communicatie levert creatieve, onderscheidende en doeltreffende communicatie, van analyse en het ontwikkelen van het plannen en het uitwerken van online en offline communicatie. Oplossingsgericht, met creatief besef en samen met onze opdrachtgevers zijn de basiselementen van ons bestaan. Wij ontwikkelen en maken content voor zowel online als offline communicatie. Wij denken middelen-onafhankelijk en crossmediaal vanuit een strategische basis.
Samen werken wij aan communicatie.

3D-Content

Een van onze expertise is het in 3D modelleren, visualiseren, animeren en renderen. Met 3D software maken en bewerken wij 3D content voor diverse communicatie kanalen en middelen. Wij realiseren 3D content voor stilstaand en bewegend beeld. Fotorealistische beelden of een creatief fantasierijke ideeën kunnen wij verbeelden en tot een werkelijkheid maken. De 3D techniek biedt ongekende creatieve vrijheid bij de creatie van content. Het is middelen-onafhankelijk en breed inzetbaar, te gebruiken in offline communicatie tot nieuwe mediavormen zoals Virtual Reality en Augmented Reality.
Wij maken oplossingen.

Creativiteit

Door creatief te denken komen wij tot originele en onderscheidende oplossingen, nieuwe ideeën en concepten. Creativiteit is onze basis. De focus ligt in het vertalen van data naar concepten in concrete creatie en realisatie. Vanuit analyse, conceptontwikkeling, onze oplossingsgerichtheid en creatieve inzichten creëren wij content die doelgericht en functioneel is. Relevante, goede en creatieve content is de kritische succesfactor bij communicatie.
Wij zijn het creatieve buro.

T +31(0)70 514 14 61   Stuur ons een EMAIL
Bezoekadres: Clownfish Creatieve Communicatie, Papeweg 1b, 2245 AD Wassenaar
Overige gegevens: IBAN NL57RABO0368048748, KvK Den Haag 27158525, BTW-nummer NL8054.05.963.B.01

© 2017 Clownfish Creatieve Communicatie  |  Disclaimer