Clownfish Creatieve Communicatie

De naam Clownfish Creatieve Communicatie refereert direct aan de drieband anemoonvis, beter bekend als clownvis. De tropische zoutwatervis leeft in symbiose met anemonen nabij koraalriffen. Deze relatie met de leefomgeving staat eveneens centraal in onze bedrijfsvoering; we staan in nauw contact met onze omgeving vanuit de visie van onze klanten.

Het kleurrijke energieke visje prikkelt de creativiteit.
De actieve zwemmer is net zoals wij gedreven en pro-actief in het aangaan van relaties; uitdagingen vormen nieuwe ideeën en mogelijkheden! Dé clownvis heeft van nature een nieuwsgierig en eigenwijs karakter. Eigenschappen die bij ons aansluiten.

Op eigen wijze creëren wij verrassende en originele communicatie. Wij zijn nieuwsgierig naar alles wat om ons heen gebeurt. Nieuwsgierig geworden? Clownfish Creatieve Communicatie wil graag met u meedenken over uw communicatie-uitingen.

anemoonvis
<iframe width="450" height="253" src="https://www.youtube.com/embed/RScsZqDmrZY?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Animatie. Een goede manier om een verhaal met een boodschap op een snelle, heldere en atractieve wijze te brengen.

Tel. 070 51 41 461   |   Mail ons

Like it?
Tell your friends!

fbshare lishare gshare

fbshare lishare gshare

Clownfish

Clownfish Creatieve Communicatie levert creatieve, onderscheidende en doeltreffende communicatie, van analyse en het ontwikkelen van het plannen en het uitwerken van online en offline communicatie. Oplossingsgericht, met creatief besef en samen met onze opdrachtgevers zijn de basiselementen van ons bestaan. Wij ontwikkelen en maken content voor zowel online als offline communicatie. Wij denken middelen-onafhankelijk en crossmediaal vanuit een strategische basis.
Samen werken wij aan communicatie.

3D-Content

Een van onze expertise is het in 3D modelleren, visualiseren, animeren en renderen. Met 3D software maken en bewerken wij 3D content voor diverse communicatie kanalen en middelen. Wij realiseren 3D content voor stilstaand en bewegend beeld. Fotorealistische beelden of een creatief fantasierijke ideeën kunnen wij verbeelden en tot een werkelijkheid maken. De 3D techniek biedt ongekende creatieve vrijheid bij de creatie van content. Het is middelen-onafhankelijk en breed inzetbaar, te gebruiken in offline communicatie tot nieuwe mediavormen zoals Virtual Reality en Augmented Reality.
Wij maken oplossingen.

Creativiteit

Door creatief te denken komen wij tot originele en onderscheidende oplossingen, nieuwe ideeën en concepten. Creativiteit is onze basis. De focus ligt in het vertalen van data naar concepten in concrete creatie en realisatie. Vanuit analyse, conceptontwikkeling, onze oplossingsgerichtheid en creatieve inzichten creëren wij content die doelgericht en functioneel is. Relevante, goede en creatieve content is de kritische succesfactor bij communicatie.
Wij zijn het creatieve buro.

T +31(0)70 514 14 61   Stuur ons een EMAIL
Bezoekadres: Clownfish Creatieve Communicatie, Papeweg 1b, 2245 AD Wassenaar
Overige gegevens: IBAN NL57RABO0368048748, KvK Den Haag 27158525, BTW-nummer NL8054.05.963.B.01

© 2017 Clownfish Creatieve Communicatie  |  Disclaimer