vanuit strategisch
oogpunt
Nieuwsgierig
DOELMATIG EN FUNCTIONEEL BEZIG ZIJN
en ontvangen,
maar vooral begrijpen
ZENDEN
Voorkom
complexiteit
houd het simpel

CREATIEF

Clownfish is een creatief bureau gespecialiseerd in concept, creatie en content. Wij bedenken en maken de boodschap. Ideeën maken we zichtbaar; van concept tot de uiteindelijke realisatie van communicatie. Onze opdrachtgevers zijn divers, maar hebben een wens gemeen:  Zij hebben in Clownfish een bureau gevonden dat hun ideeën kan vertalen en hun boodschap kan uitdragen op een eigentijdse en verrassende wijze.

We voelen ons het prettigst om samen met onze opdrachtgevers uitdagingen aan te gaan en doelen te realiseren. Ons team bestaat uit professionals, die hun krachten bundelen en gaan voor het optimale resultaat, van contentstrategie tot de uitvoering.

STRATEGIE

Om een boodschap uit te dragen of een verhaal te vertellen is de juiste communicatie en content strategie een belangrijke succesfactor. Vanuit strategisch besef creëren wij content door het bedenken en uitwerken van verrassende en originele ideeën en maken we keuzen welk media-kanaal het beste ingezet kan gaan worden.

We bedenken en maken content voor zowel online als offline communicatie. Het werkterrein van Clownfish Creativieve Communicatie is breed; van het ontwikkelen van communicatietrajecten en creatieve concepten tot en met het uitvoeren van online of offline communicatie. De kracht van onze werkwijze is de crossmediale aanpak; off- en online communicatie komen samen, versterken elkaar en werken samen vanuit de basis. Dit doen we al jaren en samen met onze opdrachtgevers.

3D VISUALISATIE

COMMUNICATIE

INFOGRAPHIC

EFFECTIEF

Wij willen graag mooie dingen maken. Klinkt als kort door de bocht maar het is waar wij voor staan. Creativiteit is ons uitgangspunt, met als doel effectieve en herkenbare communicatie. Effectief communiceren betekent volgens ons een boodschap overbrengen, een visie weerspiegelen, een verhaal vertellen, informatie presenteren of een identiteit herkenbaar, duidelijk en tastbaar maken.

Ons doel is elkaar inspireren, verrassen, enthousiasmeren en verbazen. Wij ambiëren onderscheidend te zijn. Onze creativiteit en expertise zijn de handvatten om deze ambitie werkelijkheid te laten worden. Dit alles vanuit een open informele sfeer, waarbij we het doel en de functie nooit uit het oog verliezen.

STAPPEN

Ideeën en concepten komen vaak niet vanzelf op: het is het resultaat van een analyse, brainstorm en reflectie, soms moeten gedachten of inzichten even aan de kant geschoven worden om deze later weer op te pakken. Elk creatief proces loopt anders. Daarom is structuur tijdens een creatief proces van groot belang. Door de gestelde uitdagingen en verschillende mogelijke oplossingen is dit proces uiterst interessant.

Kenmerkend voor onze aanpak is onze stappenplan: een plan dat vier samenhangende stappen met elkaar verbindt. Deze stappen geven structuur en maken planmatig en gefaseerd werken mogelijk. De eerste stap is het luisteren en inventariseren. Het doel, het plan en de boodschap worden geïnventariseerd: Doel en functie wordt bepaald en technische, financiële en organisatorische restricties worden afgebakend.

De tweede stap staat in het teken van de creativiteit. Verrassende en creatieve ideeën worden bedacht. Het doel van van deze tweede stap is te komen tot verfrissende en vernieuwende ideeën

In de derde stap worden de ideeën geselecteerd en vertaald naar de realiteit. Structuur wordt aangebracht en ideeën worden gereflecteerd. De eerste twee stappen worden in de derde stapteruggekoppeld met een advies omtrent communicatiemiddel(en) en mediaplan.

De laatste stap is het uitvoeren, uitwerken van een concept, creatie van de content en geschikt maken voor gekozen mediakanaal.

Prezi. On- en offline presentatietool, kenmerkend van deze tool is het in- en uitzoomen naar de verschillende presentatie onderdelen. De gehele presentatie wordt op één groot canvas opgemaakt.

Tel. 070 51 41 461   |   Mail ons

Like it?
Tell your friends!

fbshare lishare gshare
fbshare lishare gshare

Wie wij zijn

Clownfish is een veelzijdig creatief bureau met enthousiaste professionals die op de gebieden van conceptontwikkeling en creatie van content bezig zijn. Het creëren van goede content is waar we als bureau dagelijks mee bezig zijn. Content dat onderscheidend is en waarmee de doelgroep bereikt kan worden.

Ons team

Ons team bestaat uit een team van gedreven professionals, die hun krachten op het gebied van conceptontwikkeling, grafisch ontwerp, animatie, webdesign, 3D visualisatie, DTP, project begeleiding en advisering gezamenlijk bundelen.

Creativiteit

‘Creatief zijn’ is wat we daadwerkelijk doen. Vanuit deze basis bedenken en ontwikkelen wij concepten en creëren wij content; we doen dit samen met onze opdrachtgevers, waarbij doel en functie niet uit het oog verliezen. Door op een slimme manier om te gaan met content en deze op een juiste wijze in te zetten kan veel worden bereikt.

T +31(0)70 514 14 61   Stuur ons een EMAIL
Bezoekadres: Clownfish Creatieve Communicatie, Papeweg 1b, 2245 AD Wassenaar
Overige gegevens: IBAN NL57RABO0368048748, KvK Den Haag 27158525, BTW-nummer NL8054.05.963.B.01

© 2017 Clownfish Creatieve Communicatie  |  Disclaimer