De naam Clownfish Creatieve Communicatie refereert direct aan de drieband anemoonvis, beter bekend als clownvis. De tropische zoutwatervis leeft in symbiose met anemonen nabij koraalriffen. Deze relatie met de leefomgeving staat eveneens centraal in onze bedrijfsvoering; we staan in nauw contact met onze omgeving vanuit de visie van onze klanten.

Het kleurrijke energieke visje prikkelt de creativiteit.
De actieve zwemmer is net zoals wij gedreven en pro-actief in het aangaan van relaties; uitdagingen vormen nieuwe ideeën en mogelijkheden! Dé clownvis heeft van nature een nieuwsgierig en eigenwijs karakter. Eigenschappen die bij ons aansluiten.

Op eigen wijze creëren wij verrassende en originele communicatie. Wij zijn nieuwsgierig naar alles wat om ons heen gebeurt. Nieuwsgierig geworden? Clownfish Creatieve Communicatie wil graag met u meedenken over uw communicatie-uitingen.

 

 

Animatie. Een goede manier om een verhaal met een boodschap op een snelle, heldere en atractieve wijze te brengen.

Tel. 070 51 41 461   |   Mail ons

Like it?
Tell your friends!

fbshare lishare gshare

fbshare lishare gshare

Wie wij zijn

Clownfish is een veelzijdig creatief bureau met enthousiaste professionals die op de gebieden van conceptontwikkeling en creatie van content bezig zijn. Het creëren van goede content is waar we als bureau dagelijks mee bezig zijn. Content dat onderscheidend is en waarmee de doelgroep bereikt kan worden.

Ons team

Ons team bestaat uit een team van gedreven professionals, die hun krachten op het gebied van conceptontwikkeling, grafisch ontwerp, animatie, webdesign, 3D visualisatie, DTP, project begeleiding en advisering gezamenlijk bundelen.

Creativiteit

‘Creatief zijn’ is wat we daadwerkelijk doen. Vanuit deze basis bedenken en ontwikkelen wij concepten en creëren wij content; we doen dit samen met onze opdrachtgevers, waarbij doel en functie niet uit het oog verliezen. Door op een slimme manier om te gaan met content en deze op een juiste wijze in te zetten kan veel worden bereikt.

T +31(0)70 514 14 61   Stuur ons een EMAIL
Bezoekadres: Clownfish Creatieve Communicatie, Papeweg 1b, 2245 AD Wassenaar
Overige gegevens: IBAN NL57RABO0368048748, KvK Den Haag 27158525, BTW-nummer NL8054.05.963.B.01

© 2017 Clownfish Creatieve Communicatie  |  Disclaimer